Wettelijke bepalingen

De site www.quickstop-camping-bretagne.com is een uitgave van de Union Bretonne de l'Hôtellerie de Plein Air, waarvan de hoofdzetel gevestigd is in 1 Rue Marguerite Perey - Zone de Kerluherne - 56890 PLESCOP. UBHPA is een professionele organisatie (onderworpen aan de bepalingen uit boek 3, artikel 24 van de Franse Arbeidswet). De bepalingen zijn in overeenstemming met de wet ingediend bij de gemeente van Vannes. N° de SIRET : 335 174 496 00026
Bij vragen of voor meer informatie over onze site, neem contact met ons op via:
Union Bretonne de l'Hôtellerie de Plein Air
1 Rue Marguerite Perey - Zone de Kerluherne - 56890 PLESCOP
E-mail: contact@quickstop-camping-bretagne.com

Ontwerp en Ontwikkeling
De website van Union Bretonne de l'Hôtellerie de Plein Air is gerealiseerd door:
Ctoutvert
10 Place Alfonse Jourdain
31000 Toulouse
Tel.: 05 61 47 23 53
Tel. Internationaal: +33 5 61 47 23 53
Fax: +33 5 34 40 84 77

Mail: contact@ctoutvert.com

Verwerking van persoonsgegevens
We zijn verplicht de bepalingen van de Franse wet op "ICT en vrijheid van informatie" na te leven (Loi Informatique et Libertés, art.27 van de wet n°78-17 van 6 januari 1978). Hierdoor heeft u het recht op toegang tot en wijziging, correctie en verwijdering van uw persoonsgegevens.

Om dit recht uit te oefenen, neem contact op met:
Union Bretonne de l'Hôtellerie de Plein Air
1 Rue Marguerite Perey - Zone de Kerluherne - 56890 PLESCOP
E-mail: contact@quickstop-camping-bretagne.com

Inhoud van de site
De informatie op de site www.quickstop-camping-bretagne.com komt uit betrouwbare bronnen. Echter kan Union Bretonne de l'Hôtellerie de Plein Air de correctheid of de actualiteit van deze gegevens niet garanderen.

Beschikbaarheid en reserveringen
De beschikbaarheid en de reserveringen komen voor de rekening van de camping zelf. De camping is de enige verantwoordelijke voor de verstrekte informatie op de site. Over het algemeen is elke camping die aangesloten is bij www.quickstop-camping-bretagne.com verantwoordelijk voor de verstrekte gegevens van zijn camping op de site.

Hierdoor is het gebruik van de informatie en inhoud op de hele site op geen enkele wijze te betrekken op de verantwoordelijkheid van Union Bretonne de l'Hôtellerie de Plein Air.

Online betaling
Eveneens wordt de online betaling ondersteund door de site zelf. De Union Bretonne de l'Hôtellerie de Plein Air kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld.

Intellectuele eigendom
De hele site valt onder de Franse en internationale wetgeving inzake auteursrechten en intellectueel eigendomsrecht. De namen, merken en bedrijven vermeld op deze site, zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Elk gebruik of elke reproductie, geheel of gedeeltelijk, van de onderdelen van de site en/of de daarin opgenomen informatie, op welke wijze dan ook, is een schending bekrachtigd door het Wetboek van Intellectuele Eigendom. Hyperlinks

Union Bretonne de l'Hôtellerie de Plein Air is niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere websites waarnaar www.quickstop-camping-bretagne.com linkt of naar zou kunnen linken zonder zijn medeweten. Het openen van andere internetsites gelinkt aan deze site is op eigen risico.

Union Bretonne de l'Hôtellerie de Plein Air verwerpt tevens elke aansprakelijkheid voor de informatie op websites van derden die gelinkt zijn aan de site.